Sunday, October 12, 2008

Koli


Najdobri firmi za koli se: bmw,audi, mercedes i audi. Ovie marki se germanski.

Friday, October 10, 2008

Koco Racin


Kako skolo Koco Racin ne e loso bidejki se drzi vo forma iako e staro nad milijarda godini. Za nekolku meseci ke pravime patronat, odnosno godisnina od 100 godini od K oco Racin.

Crtani


Crtani gledam skoro od koga sum rooden, isto taka sekoj den gledam crtani koga ke stanam i navecer. Najomileni crtani mi se: Tom and Jerry, Jogy Bear i Dexter. Koj vi se najomileni crtani na vas?

Drugari


Najverni drugari mi se: Sergej, Ige i Mile. So Ige se znam od tri godini, togas prv pat se zapoznavme vo gradinka i bevme najgolemite mafijasi. Praevme gluposti i so eden Nikolce bevme trite musketari. Sergej go zapoznav na odmor koga imav sest godini i koga se tepavme kako ludi. Mile go zapoznav vo treto oddelenie koga ni se prikluci vo nasata paralelka. Koj se vasite najverni drugari?

Skolo


Koga sekoe sabajle se budam vo sedum i koga ke mi tekne deka treba da odam vo skolo pagam vo koma. Neznam zasto mora da se odi vo skolo, izgleda deka treba da ucime. Bidejki bez skolo nema da moze da najdeme rabota i nema da bideme obrazuvani. Najomileni predmeti vo skolo mi se: OTP, Fizicko i Likovno.

Tocaci


Najdobri firmi za tocaci se: Scott, Gt, Specialized, Trek, Wilier i Mongoos. Spored mene najdobri od ovie se Scott i Specialized. Jas imam GT Cucker i e mnogu dobar. Spored vas koja e najdobra firma za tocaci?

Motori


Najdori marki na motori se: suzuki, bmw, honda i yamaha. Koja marka vi e na vas omilena?
Mene kako marka za motor najvise mi se svigaat honda i suzuki.

Igri


Naj omileni igri mi se: counter strike, GTA Extreme, GTA San Andreas.Koj se vasite omileni igri?

koli

Najdobri marki na koli se:bmw, mercedes-benz, audi i vw.Site se germanski firmi i se najdobri. Koja marka najveke vi se sviga?